Samen een online verhaal opbouwen voor uw bedrijf

Als online webbureau houden we van een duidelijke en transparante communicatie, en daar heeft ook u voordeel bij.

 

 

Naast een grondig voorbereide aanpak, krijgt u ook altijd een overzicht van wat u nu wel of net niet mag verwachten van een bepaald project. Zo stellen we onmiddellijk de juiste doelen.

 

Eénmaal we weten wat deze zijn, kunnen we beginnen met het echte werk en uw verhaal helpen schrijven, ieder bedrijf heeft namelijk iets interessants te vertellen aan hun doelpubliek.

Responsive design

Met een responsive design verzorgen we uw website op alle type apparaten. De beleving voor de gebruiker op een desktop is volledig anders dan op een smartphone. We passen uw website aan zodat elk vanop elk scherm de informatie op de website optimaal kan worden bekeken.

SEO - Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimisation) is het aanpassen van uw website zodat u hoger scoort in de rangschikking van Google, Bing en andere courante zoekmachines. Na een goede optimalisatie, bereikt u klanten die interesse hebben in uw aanbod, maar uw bedrijf nog niet kenden.

Social media

Eén van de meest krachtige methodes om uw bedrijf in de spotlight te zetten, is via sociale media. Door een op maat gemaakte strategie gaan we uw branding stimuleren. Samen met een goede analyse kunnen we uw klant beter begrijpen en hem de juiste richting aanwijzen.

Web development

De ontwikkeling van uw website is onze core-business. Volledig op maat gemaakt op basis van het Drupal CMS systeem die u veel flexibiliteit biedt, maar ook het volledig op maat maken van de website indien Drupal niet aan uw vraag kan voldoen. Bespreek uw project met ons, dan bieden we u de juiste oplossing aan.

Webdesign

U wenst een eigen identiteit, ook op het internet? Natuurlijk! U onderscheiden van de concurrentie is héél belangrijk. We maken dan ook op een op maat gemaakt webdesign, zodat we u een goed buikgevoel kunnen bezorgen!

Website analyse

Een grondige website analyse kan veel betekenen voor u. Het geeft de pijnpunten van uw website weer, die we dan weer kunnen optimaliseren om zo uw klanten een betere gebruikerservaring te bieden. Een analyse gaat meestal hand in hand met zoekmachineoptimalisatie.